containerutleie fredrikstad

UTLEIE AV CONTAINERE
30% RABATT

Søppelcontainere i hele Fredrikstad. Bestill container direkt på nett.

Utleie av container i Fredrikstad

Det er alltid en tid for opprydding, og en søppelcontainer kan gjøre arbeidet mye enklere når valget står mellom å fornye eller lagre. Containerutleie for Fredrikstad er det vi som står for, og du kan nyte godt av et godt tilbud som gjelder akkurat nå.

Men hvorfor skal du ha søppelcontainer når du kan ta hengeren og kjøre det på gjenbrukstorvet? Vel det er en del fordeler med å ha en søppelcontainer fra oss.

Se her:

 

  • En søppelcontainer kan leveres uten at du er hjemme
  • En søppelcontainer kan stå i hagen til du har fylt opp
  • Du slipper transport og tunge tak
  • Bruke tid på leveranse og kø i trafikken
  • Få med 30% rabatt nå (God pris)
en grønn LEVERANDØR

Miljøet i fokus

Når du bruker oss for containerutleie Fredrikstad. Så kan du være sikker på at vi leverer avfall til mottak med ISO 9001, 14001 og 18001 sertifisering. ISO 14001 omhandler EØS miljøkrav.

VÅRE CONTAINERE

KLIKK på ønsket containertype for mer informasjon

Åpne

Åpne containere i flere størrelser

Lukket

Lukket containere i flere størrelser

Fordeler med å leie en container i Fredrikstad

Det som er bra med Østfold Containerutleie er at du kan gjøre en avtale om levering. Du kan for eksempel legge to planker i kryss der du vil ha plassert containeren, eller avtale med kundeservice.

Da kan du gjøre de tingene du skal, som å dra på jobben eller hente i barnehagen.

Når du leier en container fra Østfold Containerutleie så får du i tillegg gratis bærehjelp av problemavfall. Har du spesialavfall som spraybokser eller maling, så tar vi oss av det gjennom fornybare løsninger.

Du trenger ikke å forhaste deg, vi anbefaler at du bestiller midtuke, for da får du 10 dager gratis dagleie. Det gir deg enda mer tid til å samle, sortere og bestemme deg for hva du skal kvitte deg med.

Vurderer du å leie container for å kvitte deg med avfall?

Det kan lurt å leie en hel container, og får du den plassert på en anvist plass, er det mye lettere å håndtere den i sin egen hage. Finn en tilegnet plass under et vindu om du skal kaste gammelt panel, eller for hageavfall.

Så hvilken størrelse skal du velge? Hos oss får du containere fra 10 til 30 kubikk. De kan du fylle med restavfall, trevirke, betong, gips, papp og plast. Sliter du med å velge størrelse? En søppelcontainer på 10 kubikk vil kunne romme 10.000 melkekartonger eller en terning som er 2,15 meter i alle retninger.

Det kan være vanskelig å vite hvilken størrelse man trenger, så ta kontakt for en hyggelig prat så finner vi en løsning. Det ordnær sæ i Fredrikstad, også når du trenger søppelcontainer.

Kontakt oss og få et veldig godt tilbud på container akkurat nå, vi løser det sammen! 

Synes du miljøet er viktig? Husk at når du leier en container fra oss leverer vi avfallet til våre mottak som har ISO 14001, 9001 sertifikat og sørger for at så mye som mulig av alt avfall blir konvertert til nye råmaterialer og energi. Les om Fredrikstads kommunes klimaplan

Bli kvitt alt avfall?

Låne en container fra oss!