Containerutleie Moss og omegn

CONTAINERUTLEIE inkl
30% RABATT

Søppelcontainere i hele Moss. Bestill container direkt på nett.

Leie Container i Moss?

Det er mange grunner til at man trenger en container, uansett om det er sommer eller vinter. Det kan være man trenger å kvitte seg med hageavfall, men like gjerne panel -og inventar når man skal pusse opp. Containerutleie er det enkleste for mange private aktører, men også bedrifter kan ha stor nytte av å leie en container.

Det kan være søppelcontainer slik som vi er spesialister på. Det er dette ReContainerutleie er eksperter på, og nå setter vi i gang en skikkelig kampanje. 

En søppelcontainer leveres i lukket eller åpen versjon, og priser for containerutleie varierer med hensyn til størrelsen og tidsperioden man ønsker å leie den. Containerne blir levert og hentet av våre dyktige arbeidere, som plasserer containerne på angitt plass. På den måten trenger man ikke en gang å være til stede når containeren ankommer.

en grønn LEVERANDØR

Miljøet i fokus

Husk at når du leier en container fra oss så leverer vi avfallet ditt til mottak med ISO 9001, 14001 og 18001 sertifisering. ISO 14001 omhandler EØS miljøkrav.

VÅRE CONTAINERE

KLIKK på ønsket containertype for mer informasjon

Åpne

Åpne containere i flere størrelser

Lukket

Lukket containere i flere størrelser

Fordeler med å leie en søppelcontainer

Fordelen med Containerutleie Moss er at vi kan levere containere i alle størrelser, og har man avfall som ikke går i containeren, tilbyr vi også henting av dette. 

Det er også en fordel for kunden at vi er raske og alltid ute i rett tid. Det vil gi kunden en bedre oversikt slik at de kan fortsette arbeidet de holder på med. Dette er viktig fordi det kan være mange aktører involvert, for eksempel om man bygger på nytt. En container tar plass, men vi har kranbiler og varebiler som fjerner søpla for deg. 

Har du tenkt over hva du sparer? Ikke bare slipper du å bære unødvendig for å fjerne søppel, du kan bli kvitt store mengder på en gang og du slipper mange turer fram og tilbake til gjenvinningsstedet.

Pris:

Skal man leie en liten container koster det 4570 kroner. Men nå gir vi deg 30% rabatt, slik at du faktisk sparer 1371 kroner med en gang. Dessuten kan du få gratis dagleie om du bestiller midt i uken. Prisen inkluderer moms, bompasseringer og inntil 500 kilo avfall.

Velg mellom en container for spesialavfall eller materialer, en container for blandet avfall eller ta kontakt med vår spreke kundeservice som fikser containerutleie for deg. 

Da blir det både enkelt og greit å få leie en container!

Ta kontakt direkte på 69956300 om du lurer på noe rundt utleie av søppelcontainer. Vi har ikke noe i mot en hyggelig prat for en avtale om levering av søppelcontainer til hjem eller bedrift.