containerutleie sarpsborg

LEI EN CONTAINER MED
30% RABATT

Søppelcontainere i hele Sarpsborg. Bestill container direkt på nett.

Leie container i Sarpsborg

Juletre, dokumenter, en gammel seksjon, slitte klær. Det er mye som hoper seg opp i huset etter lang tid. Ting man tenkte man kanskje kunne bruke til noe annet og det ”second-hand” prosjektet man hadde har man allerede glemt.

Eller har hagen egentlig tatt kvelden. Avfallsbingen har vokst seg større enn du har villet innrømme og trær og busker er overgrodd utenfor alle grenser. Velg mellom åpen og lukket søppelcontainer, så får du en løsning vi kan levere hurtig og presist.

 

Containerutleie i Sarpsborg har tradisjonelt vært forbeholdt bedrifter og enkelte private aktører, men en container kan være til stor hjelp også for husholdninger. Det er behov for en måte å kvitte seg med avfall i mange av livets faser. Det er vi behjelpelige med for en god pris.

Gode priser

Gode Priser

I Sarpsborg er ikke alt så ”ille gæli”, og det er heller ikke prisene til Østfold Containerutleie. Få med 30 % rabatt akkurat nå! Eksempel: 10 kubikks restavfall container for 3199 kroner!

Vi tilbyr:

en grønn LEVERANDØR

Miljøet i fokus

Lei en container fra oss, avfall blir levert til mottak med ISO 9001, 14001 og 18001 sertifisering. ISO 14001 omhandler EØS miljøkrav.

VÅRE CONTAINERE

KLIKK på ønsket containertype for mer informasjon

Åpne

Åpne containere i flere størrelser

Lukket

Lukket containere i flere størrelser

Hva er fordelene med å leie søppelcontainere i Sarpsborg?

En søppelcontainer er for de fleste en måte å håndtere avfall på. Men søppelcontainere er så mye mer. Man kan velge mellom ulike størrelser, noe som er viktig når man skal pusse opp et hus, flere miljøavfall eller gå sammen i borettslaget for en felles dugnad. Med søppelcontainer i hagen trenger du egentlig ikke tenke så hardt over hva du kaster, så lenge du ikke har spesialavfall. Slike ting som lysrør og elektronikk. Men fortvil ikke, vi har løsninger for det også.

Leie Container Sarpsborg - Bestill og få trivelig kundeservice

Det kan være vanskelig å vite hva man trenger når man skal leie en container, men snakker en med våre trivelige ansatte, vil de ha en formening om hva behovet ditt er. Det kan jo være flere løsninger som er bra for deg, uten at du er klar over det. Man trenger ikke en gang være til stede når søppelcontaineren ankommer. Anvendelig, enkelt og rimelig!

Man bestiller søppelcontainer hos Østfold Containerutleie enkel via telefon eller e-post. Hvorfor vil vi at du skal velge oss? Jo, vi er sikre på at du får den beste og mest smidige opplevelsen når du bestiller søppelcontainer av oss.

Du kan velge å kjøre søpla på dungen selv, noe som vil ta deg mye tid. Det er samtidig en tungvint prosess, der du må håndtere bilhenger og tunge løft. La noen andre gjøre jobben, eksperter som likevel vil være på veien for deg. Med bil og kran kan vi fikse det meste du trenger hjelp med.

Velg en utleier tar Klimaproblematikken på alvor! Sarpsborg kommune har ambisjøse miljømål. Du kan hjelpe gjennom å blant annet velge grønne alternativ og resirkulere mer!