containerutleie Halden

CONTAINERUTLEIE MED
30% RABATT

Søppelcontainere i Halden. Bestill container direkt på nett.

Leie Container Halden

Skal du finne en utleier av containere i Halden, kan du bruke oss på Østfald Containerutleie. Vi har lang erfaring som grønn bedrift, og har derfor utvidet fokus på bærekraft og miljø. Det er også viktig for oss hva som gjøres med avfallet, slik at det kan bli til energi eller nye råvarer.

Vi tilbyr:

 • Søppelcontainer fra 5-40 kubikk
 • 30% rabatt for søppelcontainere
 • Midtuke-fri dagleie for contianer
 • Tilegnede containere for ulikt avfall
 • Plassering og henting av containere
 • Flott kundeservice

Gode priser

Gode Priser

Haldens containerutleier! Bestill din container nå!

Vi tilbyr:

en grønn LEVERANDØR

Miljøet i fokus

 Avfall i container leveres til mottak med ISO 9001, 14001 og 18001 sertifisering. ISO 14001 omhandler EØS miljøkrav.

VÅRE CONTAINERE

KLIKK på ønsket containertype for mer informasjon

Åpne

Åpne containere i flere størrelser

Lukket

Lukket containere i flere størrelser

Fordeler

Når man leier av Østfold Containerutleie får man en forsikring om at alt er i henhold til lovene. Containere har en ISO sertifisering som for eksempel ISO-9001 og ISO-18001. ISO-14001 som våre mottak også har for godkjent, går på alt som har med miljø å gjøre. Det vil si at containerne som brukes til å kaste søppel er i henhold til gitte EØS-direktiv. 

 

Det å kvitte seg med søppel i Halden kan være en tungrodd prosess, men vi har som mål å gi en så effektiv løsning for våre kunder at de fort vil se hvor mye de sparer. De slipper å passere bommer, betale ekstra overvekt eller ha utgifter til frakt, transport og tunge løft. En slik container kan veie flere tonn, slik at kundene kan kaste søppel som videre sortere i gjenbrukssystemet. Hvis du vil lese mer om miljønyheter i Halden, klikk her

 

Å Leie en container – En kostnad tenker du kanskje, men hva skjer om du ikke bestiller en søppelcontainer. Det er faktisk mer sannsynlig at du får gjennomført prosjektet ditt, dersom du velger en søppelcontainer med enkle fasiliteter, enn om du lar vær.

Prosjektet kan stoppes av:

 

 • At du ikke kommer i gang
 • At det tar tid å kvitte seg med søppelet selv
 • At det krever energi og overskudd å holde på med søppelhåndtering
 • Det er for kostbart og du har ikke riktig utstyr
 • Du vet ikke hvordan du skal håndtere farlig avfall
 • Å spare seg til fant gir ekstrakostnader i den andre enden

Endelige betraktninger

For med en søppelcontainer vet man akkurat hva man betaler for. For å holde et så stort lager av containere er ikke kostnadsfritt. Dette trenger man ikke tenke på som kunde hos Østfold Containerutleie.

Vi har containere for korte bestillinger eller som skal stå en god stund, for en dugnad, et arrangement eller for en jevnlig besparelse av nærmiljø og fellesareal. En slik container kan være lukket, med luker for avlevering av søppel og avfall som passer for denne. Nøl ikke nå, det er containeren du velger som avgjør utfallet!